For børn

AFLYST: Den hemmelige film B

13.07.21
Det er aflyst, fordi salen i Smørum Kulturhus nu bruges som testcenter

I sin fantasiverden er Barbara Thorson en helt.
Hendes hjerne er lige så skarp som hendes skarpe tunge, og med sin magiske stridshammer forsvarer hun sin hjemby mod jætterne, som angriber. Men hendes omverden forstår intet.
De kan ikke se, at Barbaras fantasiverden er lige så virkelig som deres egen virkelighed. De forstår ikke, at jætternes trusler er sande nok.
På nær den nytilkomne, Sophia, som er den første, der rigtigt lytter og prøver at forstå Barbara.
Filmen er baseret på den prisbelønnede tegneserie af Joe Kelly og skabt af producenterne bag filmserierne om HARRY POTTER og PERCY JACKSON.

Varighed: 1 time og 44 minutter
OBS: Filmen vises med engelsk tale og danske undertekster

Alle er velkomne, men filmen anbefales fra 11 år.

Gratis billetter fra mandag den 7. juni kl 8.00 via egedalbibliotekerne.dk.
Både børn og voksne skal have billet.

Arrangementet er en del af Sommergal med Egedal.

COVID-19:
Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse. For at få adgang til bibliotekerne skal alle fremvise et gyldigt coronapas og ID, hvis man er over 15 år.