For børn

AFLYST: May the Force be with you

04.05.21
Filmaften på Ølstykke Bibliotek

Den 4. maj er den dag hvor George Lucas episke rumeventyr bliver set og genset verden over.
Det er international “ May the force be with you” dag.

Gribende action, storslåede kampe og den endelige triumf over det onde gør filmene om Jedi riddere og Kraften til det største sci-fi-eventyr nogensinde – fremragende underholdning for hele familien.
For at markere den 4. maj viser vi to af George Lucas episke film i Egedal.

Film nummer 1 i det episke eventyr.

To Jedi-riddere, Obi-Wan Kenobi og hans mester, flygter fra en voldelig blokade for at finde allierede og støder på en lille dreng, Anakin Skywalker, der måske kan bringe Kraften i balance.
Tilbage på deres egen planet står de over for en stor invasion, som de snart opdager er en del af de mørke kræfters plan om at tilbagekræve deres gamle domæne.

Alle er velkomne, men filmen anbefales fra 11 år.

Gratis billetter fra onsdag den 21. april kl. 13.00 via egedalbibliotekerne.dk
Både børn og voksne skal have billetter.

COVID-19:
Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.