For børn

Cykelskattejagt med Villads fra Valby

21.07.20 - 09.08.20
I weekenden den 8. og 9. august kan familier tage på cykelskattejagt fra Stenløse til Veksø

Sammen med Børneulykkesfonden og Egedal Kommune, sætter vi fokus på børns cykeltræning med Villads fra Valby.
Sommerferien lakker mod enden, og for mange børn venter dagligdagen og cykelturen til og fra skole og institution.
Derfor er cykelskattejagten en oplagt mulighed for at genopfriske trafiktræningen.
I forbindelse  med Legelørdag på Biblioteket i Stenløse Kulturhus lørdag den 8. august, vil Egedal Bibliotekerne være på startpladsen mellem kl. 10-14 og byde de små cyklister velkommen.
Men ruten vil være åben hele weekenden, så I vælger selv hvornår I vil cykeltræne.

Når I som familie deltager i cykelskattejagten med Villads fra Valby, får I adgang til det digitale skattekort med ruten og posterne.
Det er helt op til jer, hvilken rækkefølge I finder posterne i og om I tager dem alle eller blot nogle af dem.
I modtager også et afkrydsningskort, et svarkort, et fint diplom samt et cykelkørekort og en gym-bag fra Continental. Ruten er ca. 5 km lang.

Egedal Kommune tilbyder gratis deltagelse i cykelskattejagten for de første 150 deltagere.
Tilmelding til Cykelskattejagt med Villads fra Valby foregår på www.cykelskattejagt.dk.

Hvis I har spørgsmål er I velkomne til at skrive til Stine.juhl.hall@egekom.dk