cirkus telt pippi

AFLYST: FAR-BARN-BIBLOLEG

07.11.20
AFLYST

Pippi elsker cirkus, men hun har ikke helt forstået, hvad det vil sige at være tilskuer. Balancetricks på cirkushesten, brydekamp med verdens stærkeste mand og fantastiske jonglørkunster. Pippi kan det hele, når hun folder sig ud i manegen. Publikum er vildt begejstrede, men cirkusdirektøren er rasende over, at Pippi overtager hans forestilling. Kom og vær med til at drille cirkusdirektøren og lave sjove cirkuskunster sammen med din far.

Kl.10.00-11.00: er der også en forestilling for børn fra 2-4 år med fædre

FAR-BARN-BIBLOLEG kombinerer børneklassikere med fælles bevægelseslege for fædre og deres børn. I en aktiv, legende og dialogisk fortælling stimulerer vi krop, hjerner og hjerter hos børn og voksne. Når legen vækker børnenes nysgerrighed efter mere, kan man jo låne bøgerne med hjem fra biblioteket bagefter.  FAR-BARN-BIBLOLEG er et samarbejde mellem Legefabrikken (www.legefabrikken.com) og Far for livet (www.farforlivet.dk). Aktiviteterne er støttet af Nordeafonen (www.nordeafonden.dk )

Arrangementet er gratis men græver billet til både barn og far.

COVID-19:
Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinje, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.