For børn

Mød Sallys Far & Fællesspisning er flyttet til salen på Ølstykke Bibliotek

21.10.20
Mød Sallys sygt pinlige far - fællesspisningen er desværre aflyst

Til alle jer, der har grinet højt af billedbøgerne om Sallys far - og til jer, der endnu har ham til gode: Mød dette kærlige pragteksemplar af en far, for han eksisterer altså i virkeligheden. Sallys far aka Thomas Brunstrøm har faktisk - ligesom i bøgerne - en datter der hedder Sally, en søn der hedder Eddie, en kone der hedder Lone, og Thomas selv gider heller ikke altid være voksen. Han er sygt pinlig, bander for meget og er bestemt ikke glutenfri. Mindre og større børn kan være i børnebiblioteket under "forestillingen".

Den efterfølgende fællesspisning er aflyst pga. Corona.

På grund af vandskade i Stenløse Kulturhus er arrangementet flyttet til salen på Ølstykke Bibliotek

Det er for børn fra 4 til 10 år og deres forældre.
Gratis billetter fra onsdag den 7. oktober kl. 13.00
Både børn og voksne skal have billetter.

COVID-19:
Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinje, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.