Trille og Tralle, Juleteater

For børn

UDSOLGT: Børneteater: Julefis med Trille og Tralle

28.11.20
I samarbejde med Egedal Kommune Kultur og Fritid præsenterer vi juleteater til nisseglade børn fra 4 år

De to skovnisser Trille og Tralle bor i den gamle hule ved roden af det gamle egetræ.  De kan lide at synge, danse og brygge nissemagi i nisselaboratoriet.  Men de har ikke været helt artig og nu har de drillet skovens dyr så meget, at rævemor tager deres nissetøj. For at få tøjet tilbage beslutter de to sig for at skabe julestemning i skoven.
Men det viser sig, at Trille og Tralle er nogle meget distræte drillenisser, der gerne vil overgå hinanden hele tiden. De bliver hurtigt mere optaget af at trylle grønt snevejr frem og danse flødeskumsdans - end den egentlige opgave: at lave julestemning.

En sjov og musikalsk fortælling for hele familien fra 4 år med Susanne Breuning og Bente Eskesen som de to skøre nisser.  En rigtig opvarmer til julen.

Det varer ca. 40 minutter.

Arrangementet er en del af Jul i Egedal.

Både børn og voknse skal have billetter. Pga. Corona situationer opfordrer vi til, at der kun følger én voksen med per barn/søskendeflok.

Børneteater og COVID-19:

Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinje, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.