(I åbningstiden)

UDSOLGT: Hent din påske-krea-pose på Ølstykke Bibliotek fra mandag d.15. marts

04.03.21 - 31.03.21
Påskeposer klar til afhentning

Nu hvor vi ikke kan afholde vores påske-workshop skal I ikke snydes for muligheden for at klippeklistre påskepynt. Vi er derfor i fuld gang med at pakke små kreative to-go poser, så børn og familier kan hygge med lim og fjer derhjemme.

Poserne er fyldt med karton, skabeloner, fjer og andre kreagodter. En pose passer til én familie, så både mor, far og børn kan sysle sammen.

Jeg er på venteliste - hvad gør jeg?
Hvis du allerede står på venteliste, skal du aktivt tilkendegive, at du er interesseret i en billet, når du får besked herom. Ellers bliver billetten solgt til anden side.

Har du allerede en billet?
Hvis du allerede har sikret dig en billet, kan du komme forbi Ølstykke bibliotek fra mandag den 15. marts i åbningstiden og hente din pose. Husk billet (gerne på mobilen) og mundbind.