For børn

UDSOLGT: Louise Schouw Teater opfører Den store nisseprøve

04.12.20
Et sjovt og interaktivt juleteater proppet med velkendte julesange

Et sjovt og interaktivt juleteater proppet med velkendte julesange.
Kom i julestemning sammen med nisserne Nisse Sisse og Nis, når de skal bestå den store nisseprøve og bare glæder sig alt for meget til jul.

Nisse Sisse og Nis skal tage den store nisseprøve, så de kan beholde deres røde nissehue, ellers må de til alle nissers gru og skræk blive til en havenisse. Gys. Nisse Sisse er en dygtig og flittig nisse, men Nis har lidt svært ved at koncentrere sig. Pludselig får han lavet ravage i det. Kan de mon klare prøverne?

Det er for børn fra 4 til 10 år.
Det varer ca. 40 minutter.

Gratis billetter fra onsdag den 18. november kl. 13.00 via egedalbibliotekerne.dk.
Både børn og voknse skal have billetter

Arrangementet er en del af Jul i Egedal.

Børneteater og COVID-19:

Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinje, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.