Et musikalsk foredrag med Søren Frost

27.10.20
Mød den fantastiske trommeslager Søren Frost, som har spillet med internationale stjerner

Egedal Bibliotekerne er igen i år med til at fejre Spil-Dansk ugen. Der sker når Søren Frost besøger Ølstykke Bibliotek og holder et musikalsk foredrag.

Søren Frost er født 1965 og har spillet professionelt siden 1983, bla. med Klüvers Big Band, Poul Krebs, Danser Med Drenge, Sp-Just-Frost, og DR Big Band siden 1988.

Han har lavet clinics og workshops over det meste af verden og spillet eller indspillet med Dr. John, Mike Stern, Randy Brecker, John Scofield, Thad Jones, Dianne Reeves, Robben Ford, Bob Mintzer, Ivan Lins, Richard Bona og Curtis Steigers.

Frost har som den eneste dansker designet sin signatur lilletromme, sammen med Yamaha drums.

Spiller pt. udover DR Big Band, med Kjeld Lauritsen/Miriam Mandipira/Per Gade, Tuesday Night Brass Band og Allan Mortensen/Jens Jefsen Quartet. Musisk genre er jazz, rock, new orleans funk and beyond.

Entré: Gratis adgang, men med billet

En del af "Spil Dansk"

COVID-19: Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.