Få lavet pas - husk at bestille tid

17.02.18
Bestil tid hjemmefra og kom med hele familien

Du kan kun bestille almindelige pas og hastepas (levering i løbet af en uge). Det er ikke muligt at få udstedt kørekort eller lignende.

Du kan bestille tid 14 dage før den ønskede dato, da din betaling kun kan reserveres i disse 14 dage.

Du skal benytte kommunens  tidsbestilling til den mobile paskuffert, da der skal betales på forhånd.

Med den mobile paskuffert  skal der tages billede med kufferten, og billederne koster  139 kr. Du kan ikke selv medbringe et foto.

Pasbestilling er ikke bopælsafhængigt, du vælger selv den borgerservice, der passer bedst med åbningstider og placering, og nu kan du også få lavet pas på Smørum Bibliotek.

Har du ikke mulighed for at komme på de udvalgte dage, har du altid mulighed for at bestille tid på Borgertorvet på Egedal Rådhus i kommunens normale åbningstider.

Vær opmærksom på:

• Pas bestilles kun ved personligt fremmøde, uanset om du er barn eller voksen.
  • Du skal medbringe det gamle pas, har du ikke pas i forvejen, eller kan du ikke finde det, skal du medbringe en dåbsattest.
  • Det er vigtigt, at begge forældre skal underskrive ansøgningen for børn under 18 år, hvis der er fælles forældremyndighed. Underskrifterne kan nemt afgives med NemID i forbindelse med tidsbestillingen. Har den ene forælder den fulde forældremyndighed skal dette dokumenteres.