Filmvisning

Filmvisning: Matt Damon brillerer i elegant thriller

09.03.22
Forårets tema er filmatiserede krimier

I denne filmatisering af Patricia Highsmiths første roman om svindleren Tom Ripley følger vi den unge underklassefyr Tom, spillet af Matt Damon, der ved et fint selskab giver sig ud for at være mere end han er.

Det leder ham hurtigt ind i en større forvikling med skæbnesvangre konsekvenser, og det er der kommet en både psykologisk interessant og elegant thriller ud af.

Filmen er instrueret af Anthony Minghella og har ud over Matt Damon i titelrollen desuden Jude Law, Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett og Philip Seymour Hoffman på rollelisten.

COVID-19:
Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.