Fotoudstilling på Ølstykke Bibliotek - sommer 2022

02.07.22 - 14.08.22
Endnu en gang følger Ølstykke Fotoklub traditionen med hver sommer at udstille sine billeder på Ølstykke Bibliotek. Det sker også denne sommer.

Man kan få en god fotooplevelse, når Ølstykke Fotoklub præsenterer udstillingen ”Anonymt” på Ølstykke bibliotek.

Hvert medlem af klubben har valgt sin egen tolkning af ovenstående tema, som andre bare skal se. Så når udstillingens titel er ”Anonymt”, refererer det til, at fotograferne har et særligt forhold til dette billede.

Men da definitionerne på et godt billede er mangfoldige, fremtræder udstillingen meget alsidig i både kunstnerisk udtryk og motivvalg.

Hvis man som besøgende synes særlig godt om et billede, kan man stemme på det. Når udstillingen er overstået, bliver der trukket lod om tre flasker vin blandt de afgivne stemmer. Vinderen får direkte besked.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid i 2.7.-14.8