Om dette arrangement

Tid
18:30 - 21:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
For voksne

Godt nyt om gamle hjerner

17.11.20
Om sund aldring og demensforebyggelse

Henning Kirk, der er aldringsforsker og læge, vil under sit foredrag give konkrete råd om, hvordan man kan styrke sin hjerne og forebygge demens.

Hjernen er et livslangt byggeprojekt. Vi bygger op, ud, til og om hele livet, og derfor kan vi også blive ved med at lære nyt og udvikle en række kompetencer.

Hvis vi forbliver fysisk og kognitivt aktive, nedbringer vi samtidig risikoen for demens. Den stigende aktivitet i de nye ældregenerationer er med til at forklare, at der i disse år ses færre nye tilfælde af demens.

Henning Kirk har som læge og aldringsforsker i hele sin karriere beskæftiget sig med alder, sundhed og forebyggelse. Han var leder af Gerontologisk Institut 1989-98 og har siden skrevet en række bøger om hjernens vedligeholdelse. Hans nyeste bog “Godt nyt om gamle hjerner” udkom i marts 2020.

Foredraget er støttet af Hold Hjernen Frisk. Hold Hjernen Frisk omsætter viden om sund aldrig til aktiviteter landet over og er støttet af Nordeafonden. Læs mere på projektets hjemmeside 

Kl. 18.30-21 (med pauser) 

 

COVID-19: Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.

Materialer