Kærlighedspoesi og fyldt chokolade – oplæsning og smagsprøver

09.02.22
Kom til en fortryllende eftermiddag med danske kærlighedsdigte og fyldte chokolader

Hvad passer bedre sammen end et smukt kærlighedsdigt og en udsøgt, fyldt chokolade?

Ja, vi kan heller ikke komme på noget bedre, og derfor har vi sat de to stævne denne eftermiddag, hvor vi hylder kærligheden med et nøje udvalg af de bedste kærlighedsdigte skrevet på dansk, perfekt afstemt med lækre, fyldte chokolader.

Så kom forbi og få sat dit hjerte i brand med fortryllende poesi og forførende chokolade, når Bibliotekar Kasper Garnak Rasmussen læser op.

Kaffe/te og chokolade er incl. i billetprisen.

OBS: Billetsalget lukker d. 8. februar kl. 23 pga. chokoladebestilling.
Billetsalg i døren kan ikke garanteres smagsprøver.

COVID-19:
Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.