Kim Boye - "Den Mentale Kriger"

26.02.20
Foredraget afholdes i et samarbejde mellem Egedal Bibliotekerne og Dit Velvær i Smørum

Et åbent og hudløst ærligt foredrag, om alle livets scener af parforhold.

Jalousi, flirt, utroskab, delebørn, forelskelse, skilsmisse, illusioner, begær og millimeterdemokrati.

Her fortæller ”Den Mentale Kriger” om at være gift og skilt og gift og skilt og endnu engang gift.

Egne børn, delebørn, koner og ekskoner. Hvordan får man det hele til at gå op i en større enhed, uden at miste sig selv og uden at såre dem man elsker eller forlader.

Kim Boye er i dag gift med Pernille Aalund og bor i Ledøje, begge har de børn fra tidligere forhold, en eller to skilsmisser bag sig og alligevel har de turde kaste sig ud i forelskelsen og et ægteskab mere.

Hør når Kim fortæller om ”arrangeret” ægteskab når det er allerbedst, om at turde satse på kærligheden, vise den til den du elsker og samtidig turde tage imod ♥

Bogen "Den Mentale Kriger" kan købes og signeres efter foredraget.

Med i foredrags billetten, er der 3 mdr. gratis abonnement til www.denmentalekriger.dk

Billetter koster 250 kr. + 23,74 i gebyr og kan købes via følgende link: