Smørum Kulturhus

Kom til koncert med Copenhagen Showband

06.10.22
Hvad får man, når man blander 25 blæseinstrumenter og farven orange? Det unikke Copenhagen Showband!

Copenhagen Showband er det eneste af sin slags i Skandinavien, hvor bandets varemærke er, at musikken ikke bare skal høres – den skal også ses & opleves.

Derfor bliver det aldrig kedeligt, når Copenhagen Showband folder sig ud med en optræden, der hurtigt trodser scenekanten og når helt ud blandt publikum.

Opskriften på bandet er masser af sax, brass, trommer, krydret med dansere og toppet af med show & overraskelser, der gør hits som YMCA, Let Me Entertain You, In The Mood, Sir Duke og Hey Ya! til helt nye oplevelser.

Gennem Copenhagen Showbands levetid har der været optrædener på bl.a. Sønderborg Ringriderfest, håndbold-EM, internationale festivaler, Roskilde Festival, Folketinget og det internationale Melodi Grand Prixs officielle fest med alt fra parader, sceneoptrædener, surpriseunderholdning og gadefestens helt store midtpunkt.

Glæd jer til at blive hvirvlet ind i den orange tornado med musik, som du aldrig har set det før.

Se videoer, billeder og meget andet på Facebook eller Youtube

Ståpladser (vi åbner op ud til foyeren, hvor der kan købes øl og vand)

Gratis for nye borgere (husk kode ved booking)

Arrangementet afholdes i samarbejde med Egedal Kultur & Fritid.