For voksne

NY DATO - UDSOLGT - venteliste oprettet: Ølsmagning og foredrag ved Carsten Berthelsen

26.11.21
Grundet Covid-19 er arrangementet flyttet fra julen 2020 til efteråret 2021, nærmere bestemt fredag d. 26. november 2021, stadig kl. 19,00

SuperBrugsen og biblioteket afholder igen ølsmagning

Kom og prøv nogle af de fineste sæsonøl fra de store øllande i Europa. Smag nogle af det bedste, der er perfekte til julen og til den stille stund.

Carsten Berthelsen er foredragsholder og forfatter til ti bøger om verdens mest yndede drik: Øl, og han står for mere end 100 ølsmagninger om året.

Arrangementet er et samarbejde mellem Egedal Bibliotekerne og SuperBrugsen Smørum, der også vil servere en bid mad.

COVID-19: Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.