For voksne

NY DATO - UDSOLGT - venteliste oprettet: Ølsmagning og foredrag ved Carsten Berthelsen

05.03.21
Grundet Covid-19 er arrangementet flyttet fra julen 2020 til foråret, nærmere bestemt 5. marts 2021, stadig kl. 19, men i stedet om påskeøl.

SuperBrugsen og biblioteket afholder igen ølsmagning

Kom og prøv nogle af de fineste sæsonøl fra de store øllande i Europa. Smag nogle af det bedste, der er perfekte til påsken og til den stille stund.

Carsten Berthelsen er foredragsholder og forfatter til ti bøger om verdens mest yndede drik: Øl, og han står for mere end 100 ølsmagninger om året.

Arrangementet er et samarbejde mellem Egedal Bibliotekerne og SuperBrugsen Smørum, der også vil servere en bid mad.

COVID-19: Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.