UDSOLGT - venteliste oprettet: Ølsmagning og foredrag ved Carsten Berthelsen

11.12.20
SuperBrugsen og biblioteket afholder igen ølsmagning

Når året rinder ud og de mørke dage kommer, insisterede vore forfædre på at udstå Den Kolde Tid med godt stærkt øl.

Kom og prøv nogle af de fineste sæsonøl fra de store øllande i Europa. Smag nogle af de bedste, der er perfekte til vinterfrokosten, julemaden og til den stille stund, hvor månen sejler over nattehimlen.

Carsten Berthelsen er foredragsholder og forfatter til ti bøger om verdens mest yndede drik: Øl, og han står for mere end 100 ølsmagninger om året.

Arrangementet er et samarbejde mellem Egedal Bibliotekerne og SuperBrugsen Smørum, der også vil servere en bid mad.

Unummerede billetter, så kom i god tid, hvis du skal sidde sammen med nogen du kender.

COVID-19: Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer, derfor kan der forekomme justeringer. På dagen hjælper vi hinanden, så alle får en god oplevelse.