Gå ikke forgæves - tilmeld dig vores sms-service

Vil du have besked, når der er problemer med at bruge bibliotekerne i den selvbetjente åbningstid? Så tilmeld dig vores sms-service

Det hænder i ny og næ, at vores brugere ikke kan lukke sig ind på bibliotekerne p.g.a driftforstyrrelser. Oftest er det IT'en der driller. Det kan også være andre driftforstyrrelser såsom lukning p.g.a hovedrengøring eller lignende.

Vi kan sende dig en sms  så du ikke møder  forgæves op for at lukke dig ind på biblioteket.

Bemærk: Det er kun ved nedbrud som bibliotekspersonalet er bekendte med på forhånd eller akutte problemer opstået inden for vores almindelige arbejdstid (tidsrummet 8-17 - alle hverdage). Du kan derfor ikke regne med at blive varslet i weekender og aftener, hvis ikke personalet har kendskab til problemet.

Tilmeld dig nemt ved at udfylde nedenstående felter med dit mobil-nummer

Mobilnummer *

Fornavn *

Du kan også tilmelde dig ved at sende en sms til 1910 med indholdet:

egebib drift  efterfulgt af fornavn
fx:
egebib drift Jens

Afmeld dig fra servicen

Du kan selv afmelde dig vores service via din mobiltelefon:

Send sms til 1910 med indholdet:

egebib drift afmeld

Ved afmelding er retursvaret: