Informationssøgning - hjælp tilbydes nu online!

16.03.20
Selvom Egedal Bibliotekerne holder lukket i disse dage, holder vi et online tilbud åbent!

Er du fx ved at skrive opgave og har brug for hjælp til informationssøgning - eller prøver du blot at orientere dig i nyhedsstrømmen og ved ikke hvor du skal gå hen, nu hvor biblioteket er lukket?

Selvom Egedal Bibliotekerne har lukket i disse dage, holder vi et online tilbud åbent.

Vi tilbyder nemlig online hjælp til informationssøgning og vejledning i de online materialer og databaser, som vi har tilgængelige.

Skriv dit spørgsmål til Olstykke.Bibliotek@egekom.dk eller Smorum.Bibliotek@egekom.dk, så svarer vi hurtigst muligt!

Vi kan desværre ikke svare på spørgsmål om reserveringer, afleveringer, fornyelser eller lånerstatus.

Infomedia: På grund af Coronavirus har Infomedia  netop åbnet for, at du kan bruge artikelbasen hjemmefra.
Det er en enorm artikelsamling, hvor du kan få avisartikler og artikler fra tidsskrifter helt tilbage fra 1990.

Hvis du ikke er indmeldt som låner, kan du oprette dig med Nemid på hjemmesiden.

Biblioteksvagten:Biblioteksvagten holder ikke Corona-lukket. Du kan få svar på faktuelle spørgsmål, hjælp til søgestrategi, henvisninger til bøger, artikler, webressourcer, m.m.
De kan desværre ikke tilgå fysiske bøger i denne periode, men hjælpe med alt muligt andet!
Du kan skrive til Biblioteksvagten her: Biblioteksvagten.dk