Sommerbogen 2017

Deltag i Sommerbogen 2017

Af Anonym (ikke efterprøvet)
04.04.17
Læs for sjov og vind præmier!

Sommerbogen starter 16. juni 2017 og varer til og med 26 august 2017.

Læs tre bøger, anmeld dem og deltag i konkurrencen om  fede præmier på biblo.dk. Du kan desuden hente en bogpræmier hos Egedal Bibliotekerne.

Sommerbogen er en konkurrence for dig, der går i folkeskole.

Sommerbogen foregår på dit lokale bibliotek og på biblo.dk.

Du læser bøgerne, anmelder dem og viser anmeldelserne på biblioteket. Herefter kan du vælge en bogpræmie. På biblo.dk har du også mulighed for at vinde forskellige præmier.

Hvad skal jeg læse?

Du må læse lige, hvad du har lyst til. Bare det passer til dig. Du bestemmer selv, hvad der er den rigtige  bog til dig.

Hvordan anmelder jeg?

Der er ingen tilmelding. Du går bare i gang, når sommerferien starter.

Du kan anmelde dine bøger på biblo.dk. Det eneste du behøver er dit Uni-login.

Du kan også komme op biblioteket og udfylde en anmeldelse, som bliver hængt op sammen med andre børns anmeldelser.

Hvad skal jeg gøre når jeg har anmeldt bøgerne?

Du skal komme op på Ølstykke og Smørum Bibliotek og vise bibliotekaren dine anmeldelser eller printe et anmelder bevis fra biblo.dk - så kan du vælge din vinder bog. Du kan også få din bog på Stenløse Bibliotek. (men ikke i ugerne 29, 30 og 31)

God læselyst!