Den store kærlighed

18.10.17
Varm op til det fantastiske foredrag i Stenløse d. 7. november

Foredraget om Kærlighedens labyrinter er dybt seriøst, men samtidig er der garanti for adskillige latteranfald, når Carsten Berthelsen ruller sig ud.

Du får alt fra  Jane Austen til Jane Aamund, fra Dekameron til Fifty shades, plus nogle af de nyeste kærlighedsromaner.
Læs mere og køb billet her

 

Robert James Waller: Broerne i Madison County 

Jeg græd som pisket, da jeg læste om  mødet mellem landmandskonen Francesca og den spændende fotograf Robert fra National Geographic.
I 60’ernes USA er det umuligt at forlade mand og børn for den store kærlighed, så efter fire lykkelige dage venter den gribende afsked.
Clint Eastwood og Maryl Streep har levendegjort bogen på film, og her må kleenexpakkerne også i brug.

Eva Winther

Diana Gabaldon: Outlander-serien 
Om kærlighed så stor den kan række over flere århundrede. Med et historisk bagtæppe  så spektakulært at tager pusten fra dig.
Her er action, kærlighed, sorg og erotik ikke bare dobbelt op men tidobbelt op.

Pia Jepsen

Se også tv-serien, Sæson 1 og Sæson 2

Simon Sebag Montefiore: Sasjenka
Kærlighed kan ikke undertrykkes – selv ikke af det russiske regime i 20’erne og 30’erne Moska. Men da Sasjenka ofrer alt for kærligheden får det katastrofale følger for hele hendes familie. Find lommetørklædet frem for her er ulykkelig kærlighed og tragedie som får tårerne til at trille

Pia Jepsen

Patricia Highsmith: Carol
Det er ikke ligefrem rosenrødt, da overklassefruen Carol i et stormagasin møder og forelsker sig i den unge ekspeditrice Therese, for i 50’ernes USA er kærlighed mellem to kvinder ikke accepteret. Carol er gift og har en datter, så der skal virkelig kæmpes for kærligheden og jeg kan afsløre så meget, at det ender lykkeligt.

Eva Winther

Se også filmen

John Green: En flænge i himlen
Den ultimative kærlighedsbog for unge og voksne om 16-årige Hazel og 17-årige Augustus, som mødes i en gruppe for unge med kræft. Selv om livet ikke bliver langt, er det muligt at møde den store kærlighed.
Du kan godt finde lommetørklædet frem både til bogen og filmen.

Eva Winther

 

 

 

 

 

Materialer