Else Marie anbefaler: Asketræet af Anne Thorogood

Asketræet er en forrygende romantisk Askepot historie om at turde at tro på sig selv, familien og den store kærlighed

Mayas liv ligger i ruiner. Hun er knust over sin mors død, arbejdsmæssigt kæmper hun for sin overlevelse med sit nystartede webfirma, og et sted i kulissen spøger ekskæresten. Under sin bedste venindes polterabend fortsætter nedturen, da hun på pinlig vis kommer til at fornærme den flotte fotograf, Nicholas, som er er hyret til lejligheden.

Værre bliver det dog, da hendes far pludselig står på hendes dørtrin med morens dagbog. En dagbog, der med afslørende ord helt tilbage fra morens ungdom, vender op og ned på Mayas liv …

Tvunget af omstændighederne bliver hun nødt til at søge et job hos Kolding egnens store rejsemogul, Axel Kildesøe. Her kommer hun tæt på Kildesøes to døtre, der ikke ligefrem tager imod hende med åbne arme. Til Mayas store ærgrelse viser det sig også, at den tiltrækkende Nicholas rent faktisk arbejder for Kildesøe Rejser. Han er nærmest en del af familien, og hans provokerende og afvisende attitude tester konstant Maya.

Snart er de to fanget i det fælles projekt med at etablere Kildesøes store væksthus for iværksættere. Kan de overhovedet arbejde sammen, når luften gnistrer mellem dem, og hvordan reagerer Maya på de mange hemmeligheder, som morens dagbog bringer frem i lyset?

Dette er den første af tre planlagte i serien "Tre søstre"