Else Marie anbefaler: Den formidable Sophy

Stormende forelskelser og glitrende balsale. Velkommen til Georgette Heyers romantiske univers
Regency-romance har taget verden med storm, og den ubestridte dronning af genren er Georgette Heyer (1902-1974). Dyk ned i en eventyrlig verden fyldt med storslåede baller, smukke kjoler og forbudt kærlighed.
 

Hun bliver kaldt Regency-romancens moder, og hendes bøger har solgt i millionvis af eksemplarer verden over. Georgette Heyer nåede at udgive over 30 historiske romancer i sin levetid, og de er populære som aldrig før.

"Den formidable Sophy" er den første af hendes bøger som er blevet oversat til dansk.

Da Sir Horace Stanton-Lacy bliver sendt til Sydamerika på en diplomatisk opgave, sender han datteren Sophy til sin søster Lady Ombersley i London. Og den udadvendte, selvsikre og ligefremme Sophy tager byens bedre borgerskab med storm.

Det går hurtigt op for Sophy, at hendes fætre og kusiner har masser af problemer: Cecilia er forelsket i en fattig digter, Charles er forlovet med en fornem og bedrevidende isdronning, hendes onkel har ikke styr på noget, og de yngre børn trænger til at opleve lidt sjov og frihed. De har alle tydeligt brug for hendes hjælp, og det er et held, Sophy kom i tide!

Den næste bog som er blevet oversat er "Den ældste søster", den udkommer 18. maj.