Sommerbogen

Sommerbogen er for alle børn mellem 7 og 14 år. Konkurrencen løber fra 15. juni til 25. august 2018

Børnene deler læseoplevelser

Sommerbogen handler om læselyst og om at motivere børnene til at fordybe sig i gode historier. Det handler også om at dele læseoplevelsen med andre børn og på den måde blive en del af et læsefællesskab, hvor man kan lade sig inspirere både på biblioteket og af de andre anmeldelser på biblo.dk og få nye idéer til spændende ferielæsning.

På biblioteket - en tøjsnor fyldt med læseoplevelser

Kom på biblioteket og få udleveret en af vores sommerlige skabeloner, som du skriver din boganmeldelse på. Når du afleverer den, må du hænge den op på vores "Sommerbogstøjsnor", så andre børn bliver inspireret af din mening om bogen. Har du afleveret 3 boganmeldelser, må du vælge en splinterny bog, som bliver din helt egen.

Sådan gør du:

1. Tilmeld dig på dit lokale bibliotek (Stenløse, Smørum og Ølstykke
  2. Læs 3 forskellige bøger
  3. Skriv dine anmeldelser på papir og aflever dem på biblioteket eller skriv dem på www.biblo.dk
  4. Når du har skrevet 3 anmeldelser, får du en ny bog.

På Biblo.dk - en del af et community

Hvis du skriver anmeldelser på www.biblo.dk er du med i både daglige og ugentlige lodtrækninger om bøger og andre præmier. Du vælger selv, hvilke bøger du vil læse, og om du vil lave boganmeldelserne på skrift eller som video. Man må gerne bruge anmeldelser til både tøjsnoren og biblo.dk

Sådan gør du:

1. Læs en bog!
  2. Login på biblo.dk med dit Uni Login og opret en bruger
  3. Find den bog du har læst og skriv en anmeldelse til den. Nu deltager du i de forskellige biblo.dk konkurrencer læs mere om dem på https://biblo.dk/sommerbogen/2018
  4. Når du har skrevet 3 anmeldelser, kan du også printe et læsebevis, som du kan vise os på biblioteket, så kan du også få en ny bog.