TÆNKEPAUSEN online!

Egedal bibliotekerne går i luften med tre online arrangementer om TÆNKEPAUSE-serien

’Tænkepausen’ er Aarhus Universitetsforlags små bøger om store emner. På 60 sider folder en forsker emnet ud for alle os andre, så vi kan blive klogere på stort og småt. ” Tag en pause og bliv klogere på alt fra tro, håb og kærlighed til myrer, monstre og skurke”, som forlaget skriver på deres hjemmeside.

Intet emne er for stort, specifikt, nørdet eller for småt til formatet, som er udgangspunktet for en række af online arrangementer, som vi på Egedal bibliotekerne har organiseret i maj og juni til Facebook live.

Emnerne er HÅB, MONSTRE & ERINDRING.

Håb med Bertel Nygaard: d. 10. maj kl. 17.00

Monstre med Mathias Clasen: d. 25. maj kl. 17.00

Erindring med Dorthe Berntsen: d. 8. juni. kl. 17.00

Til hvert arrangement taler vi i 30 min med forfatteren til en Tænkepause, der er ekspert på sit område, og bagefter anbefaler to bibliotekarer bøger, der relaterer sig til enten ’håb’, ’monstre’ eller ’erindring’.

Hvert arrangement varer lige under en time fra kl. 17 på datoerne og kan ses på Egedal bibliotekernes facebook-side. Du kan altså snuppe et mini-foredrag på vej hjem fra arbejde, i toget eller bare fra hjemmekontoret og blive klogere på de forskellige emner i din ’pause’. Der bliver også mulighed for at stille spørgsmål til forfatteren og bibliotekarerne undervejs.

Det er gratis at deltage og det kræver bare en profil på facebook. Hvis du ikke har en profil på facebook, men ønsker at deltage i arrangementet, kan du kontakte os for alternativer.

Foto: forlagets hjemmeside & Poul Ib Henriksen