Vær med i ny læsekreds

Af Egedal Bibliotekerne (ikke efterprøvet)
04.01.18
Læs bøger af nordsjællandske forfattere

Bøger fra baghaven
Har du lyst til at blive klogere på, hvilken litteratur, der skrives i Nordsjælland? Så er her en læsekreds for dig.
Et nyt samarbejde blandt bibliotekerne i Nordsjælland er ved at se dagens lys. Bibliotekerne i de 11 kommuner, der tidligere udgjorde Frederiksborg Amt, har dannet et samarbejde, der skal styrke formidlingen af lokale forfattere.
I første omgang lancerer bibliotekerne en ny læsekreds - Bøger fra baghaven -  som løber hen over hele 2018.

Bøger fra baghaven kommer til at køre samtidig i otte nordsjællandske kommuner og handler om bøger, skrevet af forfattere, der enten kommer fra eller bor i en af de otte kommuner; Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Halsnæs Helsingør og Hillerød.

Der vil være en eller to fra biblioteket med i læsekredsen for at facilitere møderne sørge for kaffe/te og for, at bøgerne kommer rundt til alle.
Bøger fra baghaven afsluttes i december med et festligt arrangement på Kulturværftet i Helsingør.

Praktisk:
Læsekredsen mødes første gang onsdag den 24. januar kl 18.00 på Stenløse Bibliotek.
Det er gratis at deltage, men da der er et begrænset antal pladser er tilmelding nødvendigt. Du kan til melde dig på mail til ulla.stangerup@egekom.dk eller på dit lokale bibliotek.