Verdensbiblioteket

30.08.18
Verdensbiblioteket tilbyder ubegrænset streaming af film og musik på mere end 10 sprog Du kan også låne lydbøger. og e-bøger

Verdensbiblioteket tilbyder også e-bøger og lydbøger, takket være projektstøtte fra Nordisk Ministerråd.
Læs om projektet her.

Sprogene på Verdensbiblioteket
Vi køber film, bøger og musik på mere end 10 forskellige sprog, og det gør vi for at flest mulige sproglige minoriteter i Danmark kan få gavn af Verdensbiblioteket.
Sprogtilbuddet revideres årligt ud fra statistik, efterspørgsel og tilgængelige digitale rettigheder.
Ydermere skal Verdensbiblioteket understøtte Folkebibliotekernes fremmedsprogede tilbud, og derfor tilgængeliggør vi på de sprog, der er sværest for Folkebibliotekerne at tilbyde deres brugere.
Derfor vil du opleve, at der er begrænset udbud af film, musik og bøger på nogle sprog, men mange på andre.

Du kan streame alle film og lytte til al musik på Verdensbiblioteket - der er ingen begrænsninger for, hvor meget du må afspille på sitet.
Alle, som bor i Danmark, har adgang til Verdensbiblioteket.

Hvordan får jeg adgang?
For at få adgang, skal du logge ind ved hjælp af Nem-ID eller bibliotekslogin. Bibliotekslogin er dit CPR-nummer og den kode, som du bruger, når du låner bøger på et bibliotek i Danmark.

Hvem driver Verdensbiblioteket?
Verdensbiblioteket drives af Det Kgl. Biblioteks BiblioteksCenter for Integration. Det Kgl. Biblioteker understøtter folkebibliotekernes betjening af sproglige minoriteter, og i den forbindelse driver vi Verdensbiblioteket.
Med andre ord, er Verdensbibliotekets formål at stille bøger, musik og film til rådighed for sproglige minoriteter.