Pippis legestue holder sommerferie

01.07.19
Legestue på Ølstykke Bibliotek

Kom og nyd jeres tirsdag formiddag på Ølstykke Bibliotek sammen med andre børn og voksne.
Det er for børn i alderen 0 til 5 år.
Her er der plads til masser af leg og interaktion mellem børn i forskellige aldre samt deres voksne,
hvad enten det er en forælder, bedsteforælder eller en anden passer.
Mindre og større søskende er meget velkomne.

Vi starter med lidt fælles aktiviteter, hvor vi bl.a. vil synge og lege med rasleæg, farvede tørklæder, bolde, fagtesange, blæse sæbebobler og danse til musik, inden der er fri leg.
Der vil blive taget udgangspunkt i børnenes alder, når vi vælger sange og lege.
Derudover vil der efter vores fælles sanglege være mulighed for at deltage i en ekstra aktivitet mest for de lidt større børn, mens de små frit leger.

Det kan være at tegne og male kopitegninger, klippe og klistre, lægge puslespil, spille forskellige børnespil m.m.

Vi slutter af med at spise vores medbragte mad, mens vi hygger os sammen.

Der vil være te og kaffe til de voksne og mulighed for at skifte de små.

Legestuen køres af børnebibliotekar på Ølstykke Bibliotek Marie Jo Westring Olesen og hjemmepasser Linette Breinholm, som begge håber, at legestuen på biblioteket kan give en masse børn og voksne nogle gode oplevelser og skabe nye relationer børn og voksne imellem samt give nye ideer til aktiviteter i børnehøjde.

Vi glæder os meget til at se jer til masser af hygge, sjov, leg og sang.

Tirsdag kl. 9.30-11.30 med opstart tirsdag d. 12. marts 2019 i børneafdelingen på Ølstykke Bibliotek.

Marie og Linette

For spørgsmål eller andet, kan vi kontaktes på tlf.: 2094 9897