Sommerbogen

Sådan tilmelder du dig Sommerbogen

13.06.19
Sommerbogen er for alle børn mellem 7 og 14 år. Konkurrencen løber frem til den 24. august 2019

Sommerbogen handler om læselyst og om at motivere børnene til at fordybe sig i gode historier. Det handler også om at dele læseoplevelsen med andre børn og på den måde blive en del af et læsefællesskab, hvor man kan lade sig inspirere både på biblioteket og af de andre anmeldelser på biblo.dk og få nye idéer til spændende ferielæsning.

På biblioteket - udfyld et anmelderhæfte og deltag i lodtrækning om fine præmier

Hvis du tilmelder dig til Sommerbogen på dit lokale bibliotek får du udleveret en Goodiebag, der bla. indeholder et anmelderhæfte. Du skal læse mindst 3 bøger i din sommerferie. Disse bøger skal du anmelde i anmelderhæftet. Herefter afleverer du hæftet på biblioteket og får en boggave og deltager i sommerbogskonkurrencen om fede præmier, der bliver udloddet sidst på sommeren. Præmierne er sponsoreret af lokale erhvervsdrivende.

På Biblo.dk - en del af et community

Hvis du skriver anmeldelser på BIBLO er du med i både daglige og ugentlige lodtrækninger om bøger og andre præmier. Du vælger selv, hvilke bøger du vil læse, og om du vil lave boganmeldelserne på skrift eller som video. Man må gerne bruge anmeldelser til både tøjsnoren og biblo.dk

Sådan gør du:

1. Læs en bog!
  2. Login på biblo.dk med dit Uni Login og opret en bruger
  3. Find den bog du har læst og skriv en anmeldelse til den. Nu deltager du i de forskellige biblo.dk konkurrencer læs mere om dem på https://biblo.dk/sommerbogen
  4. Når du har skrevet 3 anmeldelser, kan du også printe et læsebevis, som du kan vise os på biblioteket, så kan du også få en ny bog.

God læselyst!