Bestil og hent!

07.01.21
Hent reserverede bøger på biblioteket

De fysiske biblioteker er stadig CORONA-nedlukket.

Men nu bliver det muligt at bestille en bog og hente den, når den er klar.

Sådan gør du:

Bestil det, som du gerne vil låne, på Egedal Bibliotekernes hjemmeside eller i appen Biblioteket.

Hent materialet, når du har fået besked på mail eller sms om, at det er klar til afhentning.

Lykkeposer

Til dem, der ikke lige selv har fået bestilt, har personalet lavet ”lykkeposer” lige til at låne med hjem.
Hver pose har et tema fx ”krimi”, ”til de mindste”, ”russiske klassikere”, ”kogebøger”…

Corona restriktioner

På biblioteket lukker vi kun 1 ind ad gangen, og du udlåner selv dit materiale på selvbetjeningsautomaten. Du kan også aflevere materialer.

Du skal naturligvis bære mundbind, når du låner og/eller afleverer.

Alle andre fysiske funktioner på biblioteket er lukket ned, og der er ikke adgang til resten af biblioteket.

Vi opfordrer til, at man kun møder én person op fra en husstand og afhenter!

Du kan afhente materialer i følgende tidsrum på Smørum Bibliotek eller Ølstykke Bibliotek:

(Servicen starter den 7. januar kl. 14.00)

Mandag 14-17

tirsdag 10-13

onsdag 10-13

torsdag 14-17

fredag 10-13

Stenløse Bibliotek og Ganløse Bibliotek vil fortsat være helt lukket!

Bøger, der var klar til afhentning på de 2 biblioteker ved nedlukning den 9. december, vil kunne hentes på Ølstykke Bibliotek, når man modtager mail og/eller sms om, at de klar til afhentning.

Du kan fortsat besøge det digitale bibliotek på vores hjemmeside under hovedmenuen "E-biblioteket" og blandt andet låne e-bøger, net-lydbøger og film til at streame.

COVID-19:

Egedal Bibliotekerne overholder myndighedernes gældende retningslinjer.