Biblioteket er stadig åbent - men husk mundbind når du besøger os

30.10.20
Sådan kan du bruge biblioteket under Coronaepidemien

Bibliotekerne er stadig åbne som normalt, så du kan komme og låne bøger, læse avis eller bruge pc og printer. Personaet sørger for, at overholde myndighedernes retningslinjer så dit biblioteksbesøg bliver så sikkert som muligt.

Sprit og afstandsmarkering

På gulvene i alle tre huse vil du finde klistermærker, der angiver den anbefalede afstand ved fx betjeningssteder og udlånsautomater.

Mundbind

Fra den 29. oktober skal alle bære mundbind eller visir, når de besøger bibliotekerne. Det vil sige, at du skal beholde mundbindet på, når du går og står, men du må gerne tage det af, når du sidder ned.

De nye regler gælder for alle borgere over 12 år i hele åbningstiden – også når der ikke er personale til stede.

Arrangementer

Vi gennemfører planlagte arrangementer, hvor publikum sidder ned, med næsen samme vej. Vi sørger naturligvis for håndsprit og god afstand mellem stolene.

Du skal have mundbind på, når du ankommer til et arrangement, men kan tage det af, når du har sat dig ned.

Der er tilmelding/billetter ved alle arrangementer, så vi kan sikre, at der aldrig er flere personer i lokalet end det foreskrevne antal. Alle borde vil være sprittet af inden arrangementets start, og der vil håndsprit til rådighed ved arrangementet. Stolene vil være stillet op med den fornødne afstand imellem.

Hvis der kommer nye restriktioner, som betyder, at vi mod forventning ikke kan gennemføre planlagte arrangementer, vil alle publikummer blive kontaktet, og evt. billetpris vil blive returneret.

Når læsekredse, strikkegrupper og IT Café mødes, må der højst deltage 10 personer dog afhænger deltagerantallet af, hvor mange der må være i hvert enkelt lokale. Se skiltning eller spørg personalet.