Dit bibliotek 24:7 - som ingen andre steder

03.10.19
Et sted at gå hen, når de søger fri og uafhængig viden, inspiration eller oplevelse

Biblioteket er et åbent og fælles mødested. Fysisk og på nettet. Her kan du møde mennesker meninger og ideer. Direkte fra kilden. Digitalt og døgnet rundt.

• Brug den helt nye tjeneste Læsekompasset til at finde inspiration til din næste bog ud fra det, der interesserer - eller det, du har læst tidligere.

• Se både mainstream og smalle film, gamle danske film og dokumentar på Filmstriben.dk.

• Kom helt tæt på forfatteren på Forfatterweb.dk og Litteratursiden.dk

• Lån ebøger eller lydbøger direkte på mobilen fra eReolen.dk

• Få det bedste udgangspunkt for projektopgaven eller foredraget på Faktalink.dk.

• Søg på alt, der findes på hylderne på alle landets biblioteker eller elektronisk, bestil og forny lånet på bibliotek.dk.

Kampagnen 'dit biblioteket 24:7' er fortællingen om det moderne bibliotek, der – ’Som ingen andre steder’ – tilbyder danskerne et sted at gå hen, når de søger fri og uafhængig viden, inspiration eller oplevelse. Du kan møde kampagnen i byrummet i uge 12 og 13 og resten af året på sociale medier og selvfølgelig på bibliotekerne.