Egedal Bibliotekerne er åbne igen

05.05.21
Men husk du skal have Coronapas og ID med. Det gælder alle besøg også aflevering og afhentning af reserverede materialer

Coronapas

For at få adgang til bibliotekerne skal alle fremvise et gyldigt coronapas og ID, hvis man er over 15 år.

• En afsluttet vaccination fra 2 uger efter anden vaccination er foretaget.
  • En negativ PCR-test eller kviktest, hvis testen er foretaget inden for de seneste 72 timer.
  • Har været smittet med COVID-19, hvis testen er foretaget for 14-180 dage siden.

Hvis man er under 15 år, er det nødvendigt at vise sit sundhedskort for at få adgang.

Sikkerheden er fortsat i højsædet.
Det kræver et coronapas – enten på telefonen eller et fysisk eksemplar – at få adgang til biblioteket, men det gælder også, at man fortsat skal bruge mundbind/visir og holde mindst en meters afstand til andre gæster og personale. Biblioteket sørger naturligvis også for effektiv rengøring og håndsprit.

Det er appen ’MinSundhed’, der fungerer som coronapas. Hvis man ikke har en smartphone, skal man medbringe et fysisk coronapas for at få adgang til biblioteket.

Læs de seneste retningslinjer for brug af biblioteket.