Egedal Bibliotekerne har åbent - men husk coronapas

21.05.21
Men husk du skal have Coronapas og ID med. Det gælder alle besøg også aflevering og afhentning af reserverede materialer

Åbningstider

Coronapas

Der vil dagligt blive foretaget stikprøvekontrol, hvor man skal kunne fremvise et gyldigt coronapas og ID, hvis man er over 15 år og fremvise sundhedskort, hvis man er under 15 år.  

Ved coronapas forstås dokumenation for: 

  • Et negativt PCR-test eller kviktest, der er højst 72 timer gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget, 
  • Et positivt resultat af en PCR-test, der er mindst 14 dage og højst 8 måneder gammelt regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget, 
  • Et påbegyndt vaccinationsforløb mod covid-19 (Et vaccinationsforløb anses som påbegyndt mindst 14 dage og højst 42 dage efter den første dosis)
  • Et gennemført vaccinationsforløb (kræver et vaccinationsforløb 1 dosis anses forløbet som gennemført 14 dage efter denne ene dosis. Kræver et vaccinati-onsforløb flere doser anses forløbet for gennemført efter den afsluttende dosis). 

Sikkerheden er fortsat i højsædet

Det kræver et coronapas – enten på telefonen eller et fysisk eksemplar – at få adgang til biblioteket, men det gælder også, at man fra 12 år skal bruge mundbind/visir og holde mindst en meters afstand til andre gæster og personale. Biblioteket sørger naturligvis også for effektiv rengøring og håndsprit.
 
Det er appen ’MinSundhed’, der fungerer som coronapas. Hvis man ikke har en smartphone, skal man medbringe et fysisk coronapas for at få adgang til biblioteket. 

Læs de seneste retningslinjer for brug af biblioteket.