Hjælp til AT-opgaven

Af Egedal Bibliotekerne (ikke efterprøvet)
31.01.17
Årets AT emne handler om menneskets forhold til naturen. Biblioteket kan som altid hjælpe dig med litteratur

Start med at tjekke vores netbaser for relevante artikler inden for det emne, du vælger. De fleste baser kan bruges hjemmefra. Du skal blot logge ind med dit lånernummer (cpr-nummer) og den 4-cifrede pinkode, du bruger, når du låner hos os.

Faktalink indholder f.eks. artikler om

Tjek Infomedia  Her kan du finde hundredevis af relevante artikler fra de dansker aviser og fagblade.
For at søge i Infomedia, skal du enten bruge Uni login (fra din skole og logge ind via Skoda), eller også skal du sidde fysisk på et af vores biblioteker.

Ønsker du artikler om naturvidenskab, så skal du søge i Science in Context.

Et par gode steder som er målrettet AT emnet

Og glem ikke at du kan søge blandt alle materialer i de danske folkebiblioteker i bibliotek.dk og afhente dem på dit lokale bibliotek.

Har du svært ved at "få hul på opgaven" , så læs vores gymnasiebibliotekars gode råd til at komme i gang her: https://egedalbibliotekerne.dk/saerligt/unge

Vi ønsker dig held og lykke med AT-eksamen, og vi er altid klar til at hjælpe dig med materiale. Du skal bare spørge:-)