IT-caféen i Stenløse lukker

03.09.18
Efter en lang periode med dalende efterspørgsel, lukker IT-caféen i Stenløse Bibliotek med udgangen af september

De frivillige, der bemander caféen, har været på plads hver mandag formiddag de sidste fire år. Først på Stenløse Rådhus, så på det nye Egedal Rådhus og de sidste tre år på biblioteket i Stenløse. De har hjulpet med stort og småt, og de har været rigtig glade for at møde deres medborgere og kunne hjælpe dem med at få bedre styr på IT.

IT-caféen blev oprettet i foråret 2014 – ca. et halvt år før det blev obligatorisk at modtage sin post fra det offentlige som digital post. Dengang var mange nervøse for, hvad ændringerne ville betyde for dem, men langt de fleste har nu enten rigtig godt greb om at bruge NemID eller er blevet fritaget for digital post. Derfor er besøgstallet faldet så meget, at de frivillige har valgt at stoppe i IT-caféen.

På Egedal Bibliotekerne vil vi gerne sige rigtig mange tak til vores frivillige IT-hjælpere for deres store indsats og det hyggelige samarbejde.

Man kan stadig få hjælp til IT-problemer i Ældre Sagens IT-café på Smørum Bibliotek torsdage fra 14-16 eller i HEP-husets datastue.