RB Digital

Læs danske datamagasiner online med RBdigital

Af Egedal Bibliotekerne (ikke efterprøvet)
24.08.17
Bibliotekets populære magasin-database RBdigital rummer nu også to danske magasiner

RBdigital er et hit. Den er populær hos en bred palet af brugere, for den rummer mange af de populære udenlandske magasiner og flere til.

Du kan finde helt nye magasiner til alle hobbies og faglige interesser i RBdigital lige fra økonomi, til lystfiskeri, håndarbejde, mode, boligindretning, musik, cykling og bagning. 

Magasinerne er engelsksprogede og for mange er det slet ikke en udfordring, da mange af magasinerne jo primært er bladremagasiner med billedinspiration og begrænset tekst.

MEN .....vidste du mon, at du også kan finde danske magasiner i RBdigital?

Er du interesseret i IT, data og gadgets har vi en rigtig god nyhed til dig:

I RBdigital kan du nemlig nu finde magasinerne Alt om Data og Datatid.

Magasinerne er nemme at downloade og hvis du angiver, at du er interesseret i nye numre, klikker der et tip ind til dig i din indbakke, når næste nummer udkommer. Herefter er det nemt at åbne og læse et spritnyt magasin, på PC, tablet eller spartphone.

Tip gerne en ven, en gemal, en søn, en kammerat eller din nabo måske?

Er du ikke lige datainteresseret, så kig alligevel forbi https://egedalbibliotekerne.dk/e-biblioteket/netbaser/rb-digital. Der vil helt sikkert også være spændende magasiner der passer lige til dig og dine interesser. Her er alt fra patchwork, fitness og boligindretning og meget andet

Rigtig god fornøjelse med RBdigital. :-) Får du spørgsmål undervejs, så henvend dig til biblioteket. Vi vil meget gerne hjælpe dig med problemer