Læs tegneserier online

15.01.18
Biblioteket giver dig adgang til fede tegneserier på Comics Plus

Comics Plus indeholder over 16.000 tegneserier fra mere end 90 globale forlag i populære kategorier som action, Sci-Fi, manga, steam punk, superhelte og film/tv-favoritter.

Her kan du bl.a. få titler fra det populære tegneserieforlag, Dark Horse, som har tegneserierne Hellboy, Buffy og Aliens. Af andre populære titler på Comics Plus kan nævnes: Lego Ninjago, Star Trek, My Little Pony og Garfield.

I Comics Plus findes der tegneserier, der egner sig til næsten alle målgrupper. Både børn fra helt ned til 5-års alderen og til unge og voksne. Indholdet er meget blandet og kan ramme både drenge og piger. Der kan søges efter genre, forlag og tegneserier på både computer, tablet og telefon.

Alle tegneserierne kan læses, når man har lyst og helt uden ventetider, med 7 dages udlån og ubegrænset mulighed for genlån.

Alle tegneserierne er på engelsk.

Vejledninger

Comics Plus på PC:

• Start med at gå til Comics Plus.
  • Login med cpr.nummer og pinkode til dit bibliotek.
  • Opret en profil ved at trykke på 'Create New Account'.
  • Tryk 'Get Started'.
  • Udvælg en tegneserie og tryk på 'Check Out'.
  • Den kan nu læses ved tryk på 'Read Now'.
  • Du finder dine aktuelle lån i 'My Comics'.

Tegneserierne er tilgængelige i 7 dage ad gangen, men du kan forny så ofte, du vil.

Comics Plus på iPad:

• Start med at gå til Comics Plus.
  • Login med cpr.nummer og pinkode til dit bibliotek.
  • Opret en profil ved at trykke på 'Create New Account'.
  • Hent appen Comics Plus Library Edition i App Store.
  • Gå ind på 'Settings', tryk Login, vælg Danskernes Digitale Bibliotek og log på.
  • Udvælg en tegneserie ved 'Featured' og tryk 'Check Out', og den går i gang med at downloade.
  • Find og læs tegneserierne ved 'My Comics'.