Nyt udseende på hjemmesiden

06.12.17
Stadig de samme funktioner i nyt friskere layout

Når du fremover benytter Egedalbiblitoekerne.dk, vil oplevelsen være anderledes. Der er ikke tale om en ny hjemmeside men simpelthen et nyt friskt udseende.  Samtidig vil du opleve, at flere funktioner er forbedrede. Med det nye layout kommer nemlig muligheden for at søge på arrangementer indenfor et bestemt tidsrum og muligheden for at målrette sin søgning på bøger, film og musik direkte fra forsidens søgefelt.

Det nuværende hjemmesidesystem er udviklet til landets biblioteker af Danskernes Digitale Bibliotek (DDB). Det nye layout er en opdatering til dette system.  Stort set alle landets biblioteker går i de næste måneder over til det nye layout, som er skabt på baggrund af brugerønsker og har til hensigt at forbedre brugeroplevelsen.

Der vil være lidt skønhedsfejl her i den første tid, som vi retter løbende.

Vi håber, at du kan lide det nye layout. Hvis der er noget du har svært ved at finde, er du velkommen til at skrive til web.bibliotek@egekom.dk