Jobopslag

Vi søger bibliotekar med fokus på partnerskaber og frivillighed

23.11.19
Kan du organisere partnerskaber og tiltrække frivillige? Vil du være med til at skabe et attraktivt bibliotekstilbud til borgere i alle aldre? Så er du måske vores nye kollega

Hvad kan vi tilbyde?
Egedal Bibliotekerne søger en medarbejder som vil være med til at give bibliotekerne en aktiv rolle i lokalområderne.
Biblioteket har en ambition om at være et midtpunkt og en dynamo i lokalområderne.
Vi vil skabe en hverdag med fællesskaber og gode oplevelser for alle.
Din rolle bliver blandt andet at koordinere arbejdet med at skabe sammenhængskraft og etablere samarbejder og netværk af frivillige i samarbejde med lokale aktører.
Vores ambition er, at borgerne oplever og deltager i et aktivt kulturliv både på biblioteket, i kulturhusene og i hverdagen der hvor de bor. Ambitionen er en del af vores kommende biblioteksstrategi.

Du vil blive del af Egedal Bibliotekerne, hvor du sammen med kollegaerne er med til at løfte biblioteksopgaven på kommunens 4 biblioteker. Du får fast base på Smørum Bibliotek, men vil også være en del af teamet omkring biblioteks- og kulturaktiviteter i Stenløse Kulturhus og Smørum Kulturhus.

Hvad forventer vi af dig?
Du skal være med til at sikre en god daglig drift på bibliotekerne med fokus på udlånsvagter og den gode service overfor brugerne. Som alle medarbejdere skal du være med til at løse en lang række grundlæggende opgaver og har derudover specialopgaver, som typisk løses i tværgående arbejdsgrupper.

I denne stilling lægger vi vægt på, at du har lyst til at arbejde med foreninger, frivillige, erhvervsliv og i det hele taget med aktive borgere og borgergrupper.

Du:

• har en relevant uddannelse fx Cand. scient. bibl., Cand. mag. i kulturformidling eller Bibliotekar Db.
  • har erfaring med samskabelse og frivillighed
  • har biblioteksfagligt kendskab
  • er god til at indgå i faglige samarbejder
  • har erfaring med at koordinere
  • har erfaring med sociale medier
  • kendskab til bibliotekssystemet Cicero

Du er:

• god til at netværke
  • fokuseret på samarbejde
  • fleksibel
  • idérig
  • åben og god til at skabe relationer

Løn og ansættelsesvilkår
Løn forhandles individuelt og efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. februar 2020 eller snarest derefter

Egedal Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte Kultur- og fritidschef  Peter Høybye, på tlf.nr. 30 84 12 25 eller mail: peter.hoybye@egekom.dk eller daglig leder af Smørum Bibliotek Lykke Sassersen på tlf. nr. 72 59 77 35 eller mail lykke.sassersen@egekom.dk

Ansøgningsfrist
Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning og uddannelsesbevis, så den er os i hænde senest søndag 8. december 2019.

Vi forventer at holde samtaler fredag den 13. december 2019.

Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Ansøg om stillingen ved at følge linket på Egedal Kommunes hjemmeside under Ledige stillinger