Jobopslag

Vi søger Biblioteks- & Kulturmedarbejder til Egedal Bibliotekerne

23.11.19
Kan du lave kulturelle oplevelser, der løfter det lokale kulturliv? Vil du være med til at skabe et attraktivt bibliotekstilbud til borgere i alle aldre? Så er du måske vores nye kollega.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi søger en medarbejder som vil være med til at gøre Egedal Bibliotekerne til tydeligere og stærkere kulturaktør.

Vi arbejder målrettet med arrangementer, udstillinger, litteraturformidling og debatter, som skaber oplevelser, fællesskaber og aktiv deltagelse for borgerne. Vi vil skabe en hverdag med fællesskaber og gode oplevelser for alle.

Din rolle bliver blandt andet at indgå i det fortsatte arbejde med at igangsætte og udvikle nye kulturtilbud, som rammer mange målgrupper, herunder dem som ikke i hverdagen normalt kommer forbi til arrangementer.

Vores ambition er, at borgerne oplever og deltager i et aktivt kulturliv både på biblioteket og i hverdagen der hvor de bor. Ambitionen er en del af vores kommende biblioteksstrategi.

Du vil blive del af Egedal Bibliotekerne, hvor du sammen med kollegaerne er med til at løfte biblioteksopgaven på kommunens 4 biblioteker. Du får fast base på Ølstykke Bibliotek, men vil også være en del af arbejdsgruppen omkring arrangementer på tværs af Egedal.

Hvad forventer vi af dig?
Du skal være med til at sikre en god daglig drift på bibliotekerne med fokus på udlånsvagter og den gode service overfor brugerne. Som alle medarbejdere skal du være med til at løse en lang række grundlæggende opgaver og har derudover specialopgaver, som typisk løses i tværgående arbejdsgrupper.

I denne stilling lægger vi vægt på, at du har lyst til at arbejde med biblioteksarrangementer og i det hele taget med aktive borgere og borgergrupper.

Du:

• har en relevant uddannelse fx Cand. scient. bibl., Cand. mag. i kulturformidling eller Bibliotekar Db.
  • har erfaring med arrangementsarbejde
  • har biblioteksfagligt kendskab
  • er god til at samarbejde
  • har erfaring med bibliotekssystemet Cicero
  • har erfaring med sociale medier

Du er:

• god til at netværke
  • fokuseret på samarbejde
  • fleksibel
  • idérig
  • åben og god til at skabe relationer

Løn og ansættelsesvilkår
Løn forhandles individuelt og efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

Der er tale om en fast stilling på 32 timer om ugen.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. februar 2020 eller snarest derefter.

Egedal Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte Kultur- og fritidschef Peter Høybye, på tlf.nr. 30 84 12 25 eller mail: peter.hoybye@egekom.dk eller Finn Petersen daglig leder af Ølstykke Bibliotek, tlf. nr. 72 59 77 09 eller mail finn.petersen@egekom.dk

Ansøgningsfrist
Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning og uddannelsesbevis, så den er os i hænde senest søndag den 8. december

Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 17. december

Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Ansøg om stillingen ved at følge linket på Egedal Kommunes hjemmeside under Ledige stillinger.