Biblioteket i Stenløse Kulturhus

Oprettelse som bruger af Kulturhuset

Du skal også oprettes som bruger til Kulturhuset. Det er kun personalet der kan gøre dette. Du skal derfor henvende dig i den betjente tid for også at bliove oprettet som bruger af Kulturhuset. Herefter kan du benytte biblioteket i den selvbetjente tid med dit sygesikringsbevis.

Det vil altså sige at hvis du har oprettet dig hjemmefra med NemId, kan du først komme ind, når personalet har oprettet dig. Det kan også ske ved henvendelse til Smørum og Ølstykke Bibliotek - evt. pr mail eller telefonisk

Om biblioteket

Biblioteket i Stenløse Kulturhus fremstår lidt anderledes end de andre bibliotek i Egedal Kommune. Meget af inventaret er genbrug og biblioteket er opdelt i en række spændende rum, med hver deres tema. Gå f.eks. på opdagelse i fantasy-eventyrrummet, ungerummet, tegneserierummet eller læsestuen, der ser ud som en dagligstue fra 50’erne. Det vil også være muligt at benytte en computer i IT området eller læse en avis i læsesalen. 
 
På biblioteket  vil man kunne finde aviser, tidsskrifter, bøger, musik, film og spil for både børn og voksne. Udvalget vil vokse i takt med at brugerne bestiller materialer hjem til biblioteket. 
 
Biblioteket bliver et "Åbent Bibliotek" ligesom Ølstykke og Smørum Biblioteker er det. Der vil være åbent med betjening 25 timer om ugen fordelt på ugens 5 første dage.

Adresse

Rådhustorvet 2
3660Stenløse

Kontakt

Telefon: 72597730

Åbningstider

Uge: 15, 12.04 - 18.04Åbningstider
MandagLukket
TirsdagLukket
OnsdagLukket
TorsdagLukket
FredagLukket
LørdagLukket
SøndagLukket
Uge: 15, 12.04 - 18.04
næste ›‹ forrige