Digital Post

Sådan ser du om der er kommet Digital Post til dig fra det offentlige

Nu modtager du Digital post fra det offentlige i E-boks og/eller Borger.dk - med mindre du er blevet fritaget.

Husk at tjekke din digitale post fra det offentlige – gå på borger.dk eller e-boks.dk.  Du kan læse din digitale post ved at logge ind med NemID på borger.dk eller e-Boks.dk.

Det er den samme post fra det offentlige, som kan ses i Digital Post på borger.dk og e-boks.dk, så du behøver kun at læse din post ét sted. Det betyder, at hvis du sletter Digital Post på Borger.dk slettes posten også i din e-boks (og omvendt).

Hvis du opgiver en e-mailadresse og/eller dit mobilnummer i Digital Post på borger.dk/E-boks.dk får du en besked når der er digital post til dig.

Hjælp
Udstedelse af NemID - På Borgertorvet på Egedal Rådhus eller på biblioteket i Smørum, kan vi give dig et nyt nøglekort og en ny pinkode. OBS! Pt. kan du kun henvende dig angående udstedelse af nøglekort/pinkode Borgertorvet.

Digital Post - Hvis du har problemer med din post fra det offentlige på borger.dk eller e-Boks, kan du ringe til Digital Post brugersupport: Telefon 38 17 11 87.

Borger.dk -  Hvis du har problemer med Borger.dk, kan du ringe til 1881 og få hjælp til at benytte borger.dk.

NemID - Hvis du har problemer med NemID, kan du kontakte NemID-support og få hjælp til tekniske problemer på: www.nemid.nu eller telefon 72 24 70 50.

Fritagelse
Ønsker du at blive fritaget for Digital Post, kan du møde op i Borgerservice på Egedal Rådhus eller på bibliotekerne i Smørum og Ølstykke i den betjente åbningstid.

For at blive fritaget skal du medbringe billedlegitimation eller sundhedskort.

Du bliver bedt om at udfylde en blanket, som du får udleveret på stedet. Personalet registrerer din fritagelse og du får en kvittering for fritagelsen med hjem.

Det er også muligt at give en anden fuldmagt til at anmode om fritagelse på dine vegne.