Vinterlæsehygge med 1.HF After - mødet

02.03.23
En gruppe elever fra 1.HF på Egedal Gymnasium og HF har anmeldt deres yndlingsbøger. Læs her på deres bud på en god bog til hyggeligt vinterlæsning

After - Mødet skrevet af Anna Todd

En uforglemmelig kærlighedshistorie

”En uforglemmelig kærlighedshistorie, der får mig til at føle alt det som karaktererne føler. Jeg bliver fanget af Tessa og Hardins forhold med det samme, og den gnist der holder dem sammen. Bogen har en masse overraskelser, og karaktererne er så forskellige og interessante, at man ikke har lyst til at lægge bogen fra sig”.

Resume

Tessa er hovedpersonen i kærlighedsromanen After, og historien bliver fortalt fra hendes synsvinkel. Hun er lige startet på college i USA og går meget op i skolen. Hun føler sig meget anderledes end de andre i starten af skoleåret, fordi hun prioriterer skole fremfor fester og alkohol. Da hendes roommate så overtaler hende til at tage med til en fest, møder hun Hardin. Som kommer til at ændre hele hendes liv. Hardin har tatoveringer og er ret hård, hvilket irriterer Tessa. Han er samtidig en meget mystisk fyr, og det er en af grundende til, at Tessa falder for ham. I bogen oplever man alt, hvad Hardin og Tessa skal igennem for at få deres forhold til at fungere. De har mange op- og nedture, men de finder altid hinanden igen... Eller gør de?

Tessa er en pige som jeg tror at mange unge kan relatere til, og det er også derfor, jeg blev så fanget af bogen med det samme. Hun er en naiv pige, der er forvirret omkring, hvilke ting hun skal prioritere, og bliver ved med at stille sig selv det samme spørgsmål om hvor langt hun vil gå for kærlighed.

Hardin spiller også en stor rolle i bogen. Det er ham, Tessa møder på college, der med det samme fanger hendes interesse på en meget speciel måde. Han kommer fra England og snakker på en meget hård måde. Hardin virker meget ligeglad med alt, men han har også en helt anden side til sig, som han sjældent viser til andre. Det er den bløde side af Hardin som han næsten kun tør vise til Tessa.

After er en bog som især mange unge kommer til at finde interessant. Man får et godt indblik i hvilke problemer der kan opstå i et forhold når man begge er unge. After er helt klart en bog som man bliver fanget af med det samme.

“Intet vil nogensinde kunne ændre mine følelser for dig” – Tessa

Materialer