Sådan bliver du låner

16.09.20
Opret dig som låner på biblioteket

For at blive registreret som låner, skal du fremvise gyldig legitimation udstedt af en offentlig myndighed. Voksne benytter sundhedskort som lånerkort. Du skal altid medbringe sundhedskort eller lånerkort ved lån.

Husk at give besked til biblioteket, hvis du skifter telefonnummer og/eller e-mailadresse.

Ved indmeldelse får du en pinkode som giver dig adgang til biblioteket og vores tilbud.

Indmeldelse via nettet

Er du over 18 år, kan du oprette dig som låner via vores hjemmeside med dit Nem-ID. Klik på Log ind i øverste højre hjørne af hjemmesiden og derefter på Opret bruger og følg vejledningen. Når du er oprettet kan du herefter logge ind på hjemmesiden med dit cpr.nr. og den pinkode du vælger ved oprettelsen.

Børn under 18 år

Indmeldelse af børnelånere kan kun ske i den betjente åbningstid på Smørum, Stenløse eller Ølstykke Bibliotek.

For at indmelde børn (0-17 år), skal du medbringe følgende:

• gyldigt id (barnets pas eller sundhedskort)
  • udfyldt indmeldelsesblanket

Du kan printe indmeldelsesblanketten her eller få den på dit lokale bibliotek.