Sådan melder du ferie

Meld ferie til os og dine reserveringer sættes på pause

Du har mulighed for at sætte dine reserveringer på pause, hvis du i en periode er på ferie eller på anden måde ikke kan hente de materialer, du har bestilt. Husk at melde ferie i god tid, da det ikke er muligt at melde ferie på materialer, der allerede er på vej til afhentningssted.

NB! Du skal være opmærksom på, at pausen ikke gælder bestillinger af materialer fra andre biblioteker (fjernlån). Det kan vores system desværre ikke håndtere.

1. Log ind med dit lånernummer/cpr-nummer og din pinkode.
  2. Klik på "Min konto" og vælg "Brugerprofil".
  3. Her angiver du i '"Sæt dine reserveringer i bero'" den periode, hvor du ikke ønsker dine reserveringer opfyldt.
  4. Når perioden er slut, træder du ind i reserveringskøen igen.