Sådan reserverer du

Her finder du en vejledning i hvordan du indstiller afhentningssted og reserverer materialer i vores base

Inden du kan få lov til at reservere, skal du indstille afhentningssted og interesseperiode i din brugerprofil.

Sådan indstiller du afhentningssted

1.   Log ind med lånernummer/cpr-nummer og pinkode.
  2.   Vælg "Min konto" i øverste højre hjørne.
  3.   Vælg "Brugerprofil.
  4.   Vælg afhentningssted under "Afhent reserveringer på"
  5.    Tryk på "Gem" nederst på siden.

Sådan reserverer du materialer til afhentning

1. Log ind med dit lånernummer/cpr-nummer og din pinkode.
  2. Søg det/de materialer frem, som du vil bestille/reservere.
  3. Du bestiller ved at klikke på knappen "Reserver". Du skal være logget ind for at reservere.

Se dine reserveringer

Du kan se dine reserveringer ved at klikke på "Reserveringer i kø" under "Min konto"  samt "Lån, reserveringer og mellemværender"og herefter "reserveringer". Her vil du også kunne se, hvilket nummer du har i køen, hvis der er ventetid på materialet.

Få besked når materialerne er klar til afhentning

Du kan hente materialet, når du har modtaget besked om, at det er klar til afhentning. Du kan få besked via sms og/eller mail.
Du kan selv tilføje dit mobilnummer og/eller mailadresse under "Indstillinger" i "Min konto", når du er logget ind. Hvis vi ikke har dit mobilnummer eller mailadresse, får du i stedet et brevkort sendt med posten.