Sådan fornyer du

Du kan forsøge at forny dine lån ved at følge denne vejledning

Forny via sms

Når du får en afleveringspåmindelse fra os, kan du forsøge at forny dine lån via SMS.

Forny dine lån

1. Send en SMS til 1910 med teksten egebib forny alle.
  2.  Afvent svar.
  3.  Du får nu en besked; "Forny via SMS", der fortæller dig hvor mange materialer, der kunne fornyes. Hvis du vil tilmeldes SMS servicen skal du skrive dit mobilnummer under "Min konto" og dernæst redigér brugerprofil.

OBS! Vi vil altid anbefale dig, at logge dig ind på Egedal bibliotekernes hjemmeside med dit cpr-nummer og din pinkode.
Under "Min konto" kan du se præcist hvilke titler, der kunne fornyes og hvor længe.

Forny dine materialer

1. Log ind med lånernummer/cpr-nummer og pinkode.
  2. Vælg "Min konto" i øverste højre hjørne.
  3. Klik på "Lån".
  4. Sæt hak i den lille firkant til venstre ud for de lån, som du gerne vil (og kan) forny. Der vil være synlige firkanter ud for de lån, som du har mulighed for at forny. Kan du ikke forny dit lån, fordi materialet fx er reserveret til en anden låner, vil der ikke være en synlig firkant.
  5. Klik på knappen "Forny valgte" helt oppe i venstre øverste hjørne.

De materialer, som du har fornyet, vil nu ligge i bunden af din oversigt over lån, da oversigten er sorteret efter afleveringsdato.
OBS! Et lån kan max. være udlånt 9 måneder til samme låner!

Forny flere materialer ad gangen
Du kan forsøge at forny flere materialer ad gangen, hvis de har samme afleveringsdato. Se vejledning herunder.

1. Klik i den lille firkant til venstre udfor overskriften "Afleveres senest om x dage" . Så sætter systemet hak udfor alle de lån, der har samme afleveringsdato og som kan forsøges fornyet.
  2. Klik på knappen "forny valgte".
  3. Se herefter hvilke lån der kunne fornys.

OBS!  Plejer du at forny på mobilen? På grund af en systemfejl skal du forny via sms eller på en computer indtil videre. Der er desværre en fejl omkring fornyelser af lån på mobiltelefoner og tablets i det nye layout. Vi arbejder på at løse problemet.