Anbefaling: Den 10. ring

Kasper Hoff, som især er kendt for den actionfyldte serie Gamerz, sine science-fiction serier Zonen & Universts helte og sine sjove serier Doktor Z & Drengen der fik ting i hoved, har her skrevet en meget anderledes historie

Det er stadig meget morsomt, men i stedet for fremtidskatastrofer, rumrejser, gamere og ualmindeligt meget almindeligt vanvid, er der nu også magi, trolde og elverfolk i spil. Historien handler også om venskab, det at høre til og det at passe ind og ikke mindst om det helt store: at kunne være sig selv bekendt.

Hovedpersonen Kalle er ikke helt, som han gerne selv vil være. Han er tilsyneladende ude af stand til at lade være med at lave ballade. Det er så sjovt, når han finder på en ny skarnsstreg, at han slet ikke kan stoppe sig selv, heller ikke selvom det bestemt ikke altid er særligt morsomt bagefter, især ikke for de, som morsomhederne er gået ud over.

Men måske skyldes det hele, at Kalle slet ikke er sine forældres eget barn? Det viser sig nemlig, at de bare har fundet ham i en kurv ude i haven og beholdt ham. Sammen sin bedste ven, Anita, går Kalle i gang med at lede efter svaret på, hvor han kommer fra, og hvem det er, der har lagt en guldring i haven hvert år, siden han blev efterladt der som spæd.